Lumia Escape

Ανακάλυψε τη μαγεία των Windows 10 και των νέων Lumia smartphones.
Εξερεύνησε και τα 4 δωμάτια που θα βρεις, λύσε τους γρίφους και
κέρδισε το μοναδικό Lumia 950 XL, από τον ΓΕΡΜΑΝΟ.
Θέση:
High Score:

Θέλω extra πόντους!

Κάλεσε τους φίλους σου
Δες τα videos που ακολουθούν
Όλοι οι παίκτες
Οι φίλοι μου
θέση όνομα score extra points
Me!
Κέρδισε το μοναδικό Microsoft Lumia 950 XL!
Παίξε στο Lumia Escape, και προσπάθησε να "αποδράσεις" από όλα τα δωμάτια! Λύσε τους γρίφους κάθε δωματίου, μάθε όλα τα μυστικά των Windows 10, και πάρε μέρος στην κλήρωση για το μοναδικό Microsoft Lumia 950 XL, από τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Μην ξεχνάς ότι όσο μεγαλύτερο είναι το σκορ σου, τόσο πιο κοντά έρχεσαι στο νέo Lumia 950 XL!
Microsoft Lumia 950 XL
Το απόλυτο smartphone που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως και τον υπολογιστή σου! Με τη δύναμη των Windows 10, φέρνει κυριολεκτικά... στο χέρι σου, όλες σου τις εφαρμογές, τα παιχνίδια και τα αρχεία. Διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης 2560x1440,οχταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon, αλλά και κάμερα 20 MPixels με φυσικό φλας τριών LEDs.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ WINDOWS 10
Καλώς ήρθες στο "Lumia Escape", ένα παιχνίδι που αναλαμβάνει να σε "μυήσει" στον κόσμο των Windows 10 και των νέων Microsoft Lumia smartphones! Εξερεύνησε τα τέσσερα δωμάτια, λύσε τους αντίστοιχους γρίφους και κέρδισε το Microsoft Lumia 950 XL!

Στόχος

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 δωμάτια, καθένα εκ των οποίων περιέχει στοιχεία και δυνατότητες του νέου Lumia και των Windows 10. Βασικός στόχος είναι να εξερευνήσεις όλα τα δωμάτια κάνοντας κλικ στα μυστικά σημεία, ώστε να αποκαλυφθεί κάθε φορά και ένα στοιχείο. Μόλις ολοκληρώσεις ένα δωμάτιο (απαιτούνται 6 βήματα, δηλαδή η εύρεση 6 μυστικών σημείων όπου αποκαλύπτονται τα στοιχεία), θα κάνει την εμφάνισή του και ένα γρίφος. Με την επίλυση του γρίφου, ξεκλειδώνει το επόμενο δωμάτιο, και η περιήγησή σου μπορεί να συνεχιστεί.
Top ups: Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείς να αυξήσεις το σκορ σου, με δύο τρόπους. Παρακολουθώντας κάποιο από τα ενημερωτικά videos γύρω από τα Windows 10 (σύνολο 4), αλλά και προσκαλώντας φίλους.
Tip: Τους πόντους του video μπορείς να τους "εξαργυρώσεις" μόνο μία φορά, αλλά σε προτρέπουμε να το δεις ξανά με προσοχή γιατί δεν... αποκλείεται να περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τις απαντήσεις των γρίφων!
Επίσης, μπορείς να προσκαλέσεις όσους φίλους σου επιθυμείς και όποτε θέλεις, αλλά για να αυξήσεις το σκορ σου, οι τελευταίοι θα πρέπει να αποδεχθούν την πρόσκληση και να πάρουν μέρος στο παιχνίδι.

Οι γρίφοι

Υπάρχουν συνολικά 4 γρίφοι, ένας για το τέλος κάθε δωματίου, και είναι εν συντομία οι εξής:
1. Word: Εμφανίζουμε μέσω μίας εικόνας, τρία χαρακτηριστικά των νέων Windows 10, τα οποία και θα πρέπει να συμπληρώσεις κάνοντας διαδοχικά κλικ στα γράμματα από τα οποία αποτελούνται.
2. Puzzle: Δες το puzzle λίγο πριν... ανακατευτεί και σχηματίστε το ξανά μετακινώντας τα κομμάτια του.
3. Memo: Συνολικά 10 χαρακτηριστικά των Windows 10, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, αντιστοιχίζοντας κάθε εικονίδιο στο αντίστοιχο κείμενο. Τα χρώματα θα σε βοηθήσουν.
4. Continuum: Με drag 'n' drop, μετακίνησε στις θέσεις τους, την τηλεόραση, το smartphone και το καλώδιο που έχεις στη διάθεσή σου, προκειμένου να ενεργοποιήσεις το Continuum for Phones. Τοποθέτησε τα 4 κομμάτια του video στο κινητό και πάτησε το play που θα εμφανιστεί στην τηλεόραση!


Σκορ και tips

Προκειμένου να πάρεις μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί για το μοναδικό Microsoft Lumia 950 XL, θα πρέπει να ολοκληρώσεις τουλάχιστον το πρώτο δωμάτιο, λύνοντας τον αντίστοιχο γρίφο. Κάθε δωμάτιο που ολοκληρώνεις λύνοντας τον γρίφο, ξεκλειδώνει το επόμενο, οπότε μπορείς να επιτύχεις πολύ μεγαλύτερο σκορ, αφενός ολοκληρώνοντας περισσότερα δωμάτια, αφετέρου παίζοντας ξανά για καλύτερες επιδόσεις! Σημειώνουμε ότι κάθε γρίφος θα σας ανταμείψει με επιπλέον πόντους εφόσον τον ολοκληρώσετε σε λιγότερο χρόνο ή με λιγότερα λάθη. Κατά την κλήρωση, κάθε παίκτης θα έχει τόσες συμμετοχές όσες και το σκορ του, οπότε μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου!

Κληρώσεις και νικητές

Το "Lumia Escape" διαρκεί 2 εβδομάδες και θα διαθέσει στους φίλους του μοναδικό Microsoft Lumia 950 XL

Καλή επιτυχία!

Παίξε και κέρδισε!
PUZZLE
Λύσε το puzzle βάζοντας κάθε κομμάτι στη σωστή θέση. Μπορείς να κάνεις κλικ στο κομμάτι που μπορεί να μετακινηθεί ή να χρησιμοποιήσεις τα βελάκια στο πληκτρολόγιό σου. (Tip: Η "οικονομία" κινήσων αυξάνει το σκορ σου)
Κινήσεις: 0
Χρόνος: 00
Χρόνος: 00
Βοήθεια από φίλο
MEMORY
Εδώ θα σε δυσκολέψουμε λίγο! Κάθε tile περιέχει είτε την περιγραφή ενός χαρακτηριστικού των Windows 10, είτε το αντίστοιχο εικονίδιό του. Ταίριαξέ τα και κέρδισε! (Tip: Τα χρώματα θα σε βοηθήσουν)
Κινήσεις: 0
Χρόνος: 00
CONTINUUM
Δες στην πράξη πως τα Windows 10 στο Lumia σου, μπορεί να μετατρέψει το κινητό σου σε υπολογιστή. Κάνε τη σύνδεση και απόλαυσε την εμπειρία! (Tip: Μην ξεχάσεις να πατήσεις Play)
Τηλεόραση
Καλώδιο
USB-C
Lumia με Windows 10
Video
Σου αρέσουν τα Lumia;
Θες να κερδίσεις τα κορυφαία;
Μάθε το πρώτος με ένα Like!
συνέχεια στο παιχνίδι